Áhkká by Renata

För äventyret mitt ibland oss.

Áhkká handlar inte bara om det stora äventyret långt borta. Det ska även fungera på hemmaplan. Áhkká by Renata tänjer gränserna för att nå ytterligheterna, i en kollektion där Renata Chlumska är högst personligt involverad – i allt från färgval och passform till extra smarta funktioner och detaljer.
Upptäck Áhkká by Renata FRÅN TOPPEN AV KILIMANJARO
TILL LEKPLATSEN HEMMA

Renata vet verkligen vad hon vill ha. Hon har bland annat bestigit Mount Everest, paddlat kajak och cyklat runt hela USA. Som första svenska kvinna har hon också klättrat upp för de sju högsta bergen på världens sju kontinenter i vad som kallas The Seven Summits, eller De sju topparna. Men framför allt är hon hela tiden mamma till fyra barn med allt vad det innebär:

"För mig är det viktigt att visa att bra utomhusplagg inte behöver kosta en förmögenhet. Det här är en top-of-the-line-kollektion där vi tagit hänsyn till avancerad design och lätt vikt. Och en bra skaljacka och ett par byxor fungerar lika bra i stadsparken, när man leker i snön med barnen. Det är vardagsäventyr."

Så vare sig du klättrar i Kilimanjaro eller busar med barnen på lekplatsen – Áhkká by Renata bjuder in till alla slags äventyr.

Se hela kollektionen Áhkká by Renata »